“A” csoport

Bajai Bácska FKE A – Atomerőmű-GYKSE A 125-36 (33-9, 33-5, 32-7, 27-15)

Kiss Boldizsár 9, Bíró Botond 7, Bakó Bálint 6, Juhász Dániel 5/3, Doszpod Csaba 2, Bognár Dávid 2, Szemes Márk 2, Baka Ármin 2, Tolnai-Halász László 1, Szerbacsics Soma -, Nyerki Botond -, Kollár Levente -. Edző: Császár Béla

Kaposvári SI A – Atomerőmű-GYKSE A 101-56 (29-11, 27-18, 23-10, 22-17)

Bakó Bálint 15, Juhász Dániel 7/3, Kollár Levente 6, Tolnai-Halász László 6, Doszpod Csaba 5, Bíró Botond 5, Kiss Boldizsár 4, Baka Ármin 3, Nyerki Botond 3, Szerbacsics Soma 2, Bognár Dávid -, Szemes Márk -. Edző: Császár Béla

Edzői értékelés: Nincs értelme a két mérkőzést külön elemezni. Érzésem szerinte nincs ekkora különbség mint amit eredmény mutat. Sőt…..

Viszont egy lassú folyamat elején járunk és ezt érdemes szem előtt tartani. Még akkor is , ha ebben a csapatban sokkal több van mit ami jelenleg kijön! Egyenlőre nagyon sok a rossz döntés és sajnos önbizalom és hit nélkül védekezünk. Számukra és számomra is ez egy tanulási folyamat és a tapasztalatok alapján igyekszünk építkezni. Amit a srácoknak is meg kell érteni, hogy a hozzáálláson mindenképpen változtatni kell, hiszen ezért edzenek és dolgoznak keményen, aminek jelenleg nyoma sincs a mérkőzés folyamán. Meg kell érteni, hogy védekezés és maximális sebességű futás nélkül nincs siker és nem másért, hanem magukért és egymásért dolgoznak. Az utolsó erőtartalékból és lélegzetből is de nem szabad feladni a pályán mert a társ mellettem számít rám! 
Számomra a eredménynél sokkal fontosabb, hogy egy elveszített mérkőzéskor is emelt fővel tudjunk lejönni a pályáról, mert mindent ami bennünk van kiadtunk. Ha ezt a srácok is elhiszik akkor annak meg lesz az eredménye. Én hiszek bennük és hiszem, hogy meg fogjuk találni a játékunk. Ennek fényében dolgozunk tovább.

Császár Béla
2020.10.24.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük