Basket Baja SE – Atomerőmű SE U14/B 108-27 (29-6, 15-6, 30-6, 33-9)

ASE: Pilisi Péter 6, Kovács Barnabás 6, Bakó Mihály 5, Molnár-Taksonyi Kende 2, Janó Bence 2, Vincsákovics Máté 2, Szabolcski Dominik 2, Tarczal István 2, Riba Roland -, Juhász Richárd -. Edző: Bíró Miklós

A regionális fiú serdülő bajnokságban már a felsőházi rájátszás küzdelmei kezdődtek kedden, ahol a Basket Baja SE várt ránk.

A bajai csapat lényegesen előrébb tartott a szezon során végig nálunk, hiszen ők az A csoport meghatározó csapata voltak, míg mi a B és a C csoport között billegtünk a szezon során.

Sajnos ez a különbség már a mérkőzés kezdetétől kidomborodott, mert egy gyors 6-0-s sorozattal nyitottak a hazaiak. Itt még sikerült kicsit kozmetikáznunk, de az olló tovább nyílt. Súlyban és magasságban is fölénk nőttek, és már az első félidő végére eldőlt minden fontos kérdés.A második félidőben részfeladatokkal próbáltam kis lendületet vinni a Srácokba, de sajnos ezek közül nagyon keveset sikerült megvalósítani. Ez legfőképpen annak volt köszönhető, hogy eddigre teljesen összeomlott a csapat önbizalma, és ez legfőképpen az energia hánya miatt volt fájó.

Visszavágó 22-én pénteken Szekszárdon. Bár a továbbjutás eldőlt, de hiszem, hogy ennél fogunk tudni jobban játszani.

Bíró Miklós
2024.03.12.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük