Marcali Szürkefarkasok – Atomerőmű SE U14/B 98-45 (17-9, 31-11, 24-16, 26-9)

ASE: Bakó Mihály 14, Kovács Bence 10, Kovács Barnabás 8, Molnár-Taksonyi Kende 4, Csákvári Attila 4, Rakó Noel 2, Janó Bence 2, Pilisi Péter 1, Juhász Richárd -, Bíró Kristóf -, Vincsákovics Máté -, Schubert Zsigmond -. Edző: Juhász Gábor, Bíró Miklós

Azzal a Marcali Szürkefarkasokkal találkoztunk a rájátszás ezen szakaszában, akikkel ebben a kiírásban már két alkalommal mérkőztünk meg, és sajnos mindkét mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk.

Sajnos ezeken a mérkőzéseken sem sikerült szépítenünk az egymás elleni statisztikán, mert kettős győzelemmel szerezte meg a somogyi csapat a 7. helyezést a bajnokságban.

Nem tudtunk védekezésben elég agresszívak lenni, mert mind súlyban, mind magasságban hátrányban voltunk. A pontjaink nagy részét abból kaptuk, hogy nem sikerült leszedni a saját palánkunk alatt a lepattanókat, amit az ellenfél kihasznált, és második esélyből javított. Próbáltunk ezen a mérkőzés közben is javítani, de csak a mérkőzés egyes periódusaiban jártunk sikerrel.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Fiúk nagyot küzdöttek mindkét mérkőzésen, és emelt fővel jöhettek le a pályáról. Büszkék lehetnek magukra az eredménytől függetlenül, amit nem mulasztottunk el elmondani Nekik a mérkőzés után az öltözőben.

Bíró Miklós
2024.04.18.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük