Atomerőmű GYKSE U16/A – Atomerőmű U16/C 125-44 (31-13,23-7,44-7,27-17)

ASE: Papp Bálint 27/9, Biró Botond 20, Gebhardt Bence 16, Bakó Bálint 14/6, Szemes Márk 13, Molnár Zsigmond 12/3, Jankovits Milán 7, Tolnai-Halász László 6, Tuboly Zalán 4, Fodor Zalán 4, Dési Erik 2. Edző: Juhász Gábor, Biró Miklós.

A kadett regionális bajnokság 22. fordulójában a paksiakat láttuk vendégül.

Rendkívül agresszíven kezdtük a mérkőzést. Zavarba tudtuk hozni a labdát felhozó játékost, igyekeztünk a lepattanókat mindet begyűjteni saját palánk alatt, és a kinti dobásokra is oda tudtunk érni. Ez a három tényező ritkán szokott egyszerre ilyen jól működni, így az első negyed 7. percében már 20 pontos előnyt tudtunk építeni, mindösszesen 5 kapott ponttal. Ezt sikerült is tartanunk a negyed végéig.

A második negyedben is sikerült tartanunk a tüzet, és szép játékkal növeltük lépésről-lépésre az előnyünket. Ebben a játékrészben már mindenki kapott lehetőséget a pályán, hogy fokozatosan mindenki felvehesse a mérkőzés ritmusát. Ennek fényében különösen dicséretes a 7 kapott pont ebben a 10 percben.

A második félidőben ugyanott folytattuk, ahol a mérkőzést is kezdtük. Lendületes, gyors játékot játszottunk, ami szemlátomást nem ízlett a paksiaknak. Le a kalappal előttük, mert nem omlottak össze, próbálták játszani a saját játékukat. A harmadik negyedben is csak 7 pontot kaptunk, ami extra. Említést érdemel a 44 dobott pont is.

A negyedik negyedben mindenki plusz feladatot kapott mind védekezésben, mind támadásban. Ezt nagyon szépen fegyelmezetten végre is hajtották a pályán a Srácok. 7 játékosunk is 10 pont felett dobott, és arra is figyeltünk, hogy senki ne maradjon dobott pont nélkül. Magabiztos győzelmet arattunk.

A mai mérkőzésen jó volt látni a Fiúkat. Mosolyogva, egymást dicsérve jöttek le a pályáról. Igazi CSAPATként működtek.

Bíró Miklós
2024.04.26.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük